Neem gerust contact met ons op.

Heeft u vragen of opmerkingen over AC Products of over een van onze producten neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@acproducts.nl. We doen dan onze uiterste best om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wilt u liever bellen, dat kan natuurlijk ook. Bel tijdens kantooruren naar 06-84281601. Vraagt u zich af wat de status van uw bestelling is dan kunt u dit opzoeken via uw account. Heeft u geen account dan kunt u ons mailen of een Whatsapp bericht sturen. Vergeet dan niet het ordernummer te vermelden.

Hieronder vind u het antwoord op de meest gestelde vragen.

Facebook

U kunt ook terecht op onze Creality facebookpagina voor al uw vragen en antwoorden of interactie met vele andere 3D printer liefhebbers.

Meest gestelde vragen

Voor 17.00 besteld, volgende werkdag geleverd. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat dit langer duurt. Hierover proberen we je dan ook zo spoedig mogelijk over te informeren. Mocht je van ons niets vernemen, kun je ons altijd bellen of mailen.

Wij gebruiken DHL als koeriersdienst. Pakketten worden geleverd conform de tijden van DHL. Indien je niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd of een nabijgelegen afhaalpunt. 

Wilt u uw bestelling ophalen in onze vestiging? Dat kan alleen op afspraak, neem telefonisch contact met ons op om een afhaal afspraak te maken.

Op dit moment hanteren wij 3 tarieven voor verzending in het binnenland. Brievenbus pakjes worden veelal gebruikt voor het opsturen van bijvoorbeeld kleine accessoires. De pakketkosten zijn van toepassing indien het pakket niet door de brievenbus past en vanaf een minimaal pakket gewicht van 500 gram. Hieronder vind je de kosten die wij in rekening brengen voor verzending.

Verzendkosten Nederland zijn:
Brievenbus pakje: €3,25
Bestelling tot en met €99,- : €5,95
Bestelling >€99,- : GRATIS

Verzendkosten voor België en Duitsland zijn: 
Bestelling tot €100,- : €7,95
Bestelling >€100,- : GRATIS

Als je een bestelling bij ons doet heb je de keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden.

Online betaal je met iDEAL, paypal, creditcard (we accepteren Visa of Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Shop Pay of een directe bankoverschrijving overboeking. 

Directe bankoverschrijving

Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Bankrekening nummer: NL09KNAB0500355231
Ten name van: AC PRODUCTS

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. 

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product.

Mocht uit onderzoek blijken dat het product binnen de garantietermijn defect is gegaan door ondeugdelijk gebruik / onderhoud / handling  of normale slijtage wordt €49,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Daarnaast ontvangt u een offerte voor de reparatie. Wanneer u niet akkoord gaat met de prijsopgave worden alleen kosten voor het onderzoek en de verzendkosten in rekening gebracht.

Toch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van reden annuleren. Graag wel met alle meegeleverde toebehoren én in originele staat en verpakking. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een printer uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee printen! 

Na annulering heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag én, indien u de volledige order retourneert, ook de verzendkosten gecrediteerd. Voorwaarde is wel dat het product in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourneren zijn voor uzelf. Het retouradres vind u onder aan deze pagina.

 U kunt niet alle producten terugsturen. Sommige vallen volgens het herroepingsrecht onder de uitzonderingen. Bij AC products gaat het om onderstaande producten:

  • Softwarepakketten waarvan de verpakking geopend, of de verzegeling verbroken is.
  • Softwarelicenties die al door of voor u geïnstalleerd of geregistreerd zijn.
  • Verbruiksartikelen, zoals filament, beschermfolie, plakstiften en reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken.
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn. (Product wordt beoordeeld door AC products, er kan evt. waardevermindering toegepast worden afhankelijk van de staat.) Hiervoor gelden de garantievoorwaarden.

Maakt u gebruik van dit herroepingsrecht, neem dan via het contactformulier op deze pagina contact met ons op. Wilt u zeker weten dat u het product kunt retourneren, wacht dan met terugsturen op onze bevestigingsmail.

Het retourformulier kunt u via onderstaande link downloaden:

RETOURFORMULIER

Contact

Heeft u vragen over een product, levering of iets anders, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

AC Products pand Hengelo
Onze gegevens

AC Products
Enschedesestraat 172 
7552CL Hengelo
Nederland

Tel.: +31 (0)684281601
Mail: info@acproducts.nl

Let op! Geen bezoekadres
Alleen voor afhalen op afspraak